Skip to main content
Nieuws

Terugblik inloopbijeenkomst 6 april 2022

Gepubliceerd:

Op 6 april 2022 organiseerde Evast Vastgoed in samenwerking met gemeente Haarlemmermeer, een inloopbijeenkomst om het Voorontwerpbestemmingsplan aan jullie voor te leggen.

In het voormalig kantoor van AM match, zijn de omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden uitgenodigd om kennis te nemen van het voorontwerpbestemmingsplan. Het plan werd tijdens de bijeenkomst ter inzage gelegd voor publiek. Samen hebben wij de ontwikkeling en de veranderde verkeerssituatie kunnen toelichten. Daarbij is er de tijd genomen om de vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden persoonlijk toe te lichten. Deze vragen zijn zoveel als mogelijk verzameld, om vervolgens ook te verwerken in de lijst “veelgestelde vragen”. De lijst is te vinden op de pagina Veelgestelde Vragen.

Daarnaast was het voor de bezoekers mogelijk om kennis te nemen van de nieuwste sfeerbeelden van de ontwikkeling en omgeving. De architecten en stedenbouwkundige hebben van veel bezoekers complimenten ontvangen, met name over de nauwkeurige inpassing, aanleg van groen en architectuur. Gezien de behoefte aan woningen, is er meer inzicht gegeven in wanneer de eerste woningen opgeleverd kan worden bij een vertragings-vrije procedure.

Kortom een geslaagde bijeenkomst, met veel goede vragen en opmerkingen.