Skip to main content

Even voorstellen

Bij de ontwikkeling van Het Nieuwe Noord zijn verschillende partijen betrokken. Graag stellen we ons aan u voor.

Evast

Evast is een projectontwikkelingsmaatschappij, die is ontstaan is uit een succesvolle samenwerking tussen EversPartners en Vastbouw. EversPartners is al veertig jaar een innovatief bureau voor bouwkunde, constructie en projectondersteuning. Vastbouw is een familiebedrijf dat sinds 1983 door heel Nederland (ver)bouwt, ontwikkelt, renoveert en onderhoudt.

Hoewel wij pas sinds 2018 onder de naam Evast operationeel zijn, startte onze samenwerking jaren eerder. Tijdens de restauratie van rijksmonument Het Schip in Amsterdam, ontdekten wij dat onze werkzaamheden, aanpak en kernwaarden naadloos op elkaar aansloten. Bovendien beschikken wij beide over een groot netwerk van betrouwbare partners, met wie wij al jarenlang samenwerken. Alle ingrediënten waren dus aanwezig om de samenwerking te formaliseren en daaruit ontstond Evast. Binnen Evast werken wij per project in wisselende teams met vakmensen van EversPartners en Vastbouw. Daarmee zijn onze opdrachtgevers verzekerd van de juiste vakkennis en ervaring voor hun project.

Onze projectaanpak

Evast werkt vanuit de gedachte dat samenwerking met alle betrokkenen het meest optimale resultaat geeft. Binnen de compositie staat leefbaarheid voor de bewoners centraal. Wij zorgen er ook voor dat bewoners en omwonenden in een vroeg stadium op een eerlijke, transparante en visueel aantrekkelijke manier worden geïnformeerd over de plannen. Daar is deze projectwebsite voor Het Nieuwe Noord een goed voorbeeld van.

Evast en duurzaamheid

Duurzaamheid gaat verder dan het plaatsen van zonnecellen of een warmtepomp. Voor ons betekent duurzaamheid het bouwen aan een mooie, leefbare en toekomstbestendige omgeving. Wij anticiperen zo veel mogelijk op maatschappelijke ontwikkelingen en vertalen dit naar veranderende woon- of gebruikerswensen. Daarnaast bouwen wij zoveel als mogelijk volgens het cradle-to-cradle principe en kiezen wij voor materialen die in de toekomst op een andere plek hergebruikt kunnen worden. Duurzaamheid zit ook in onze werkwijze. Doordat wij alle betrokkenen van een nieuw project vroegtijdig betrekken in de planvorming en omdat wij middelen en materialen efficiënt inzetten, voorkomen wij onnodige vertragingen, extra transportbewegingen of herstelwerkzaamheden.

www.evast.nl 

Thijs Asselbergs

Architect Thijs Asselbergs is onderzoeker, strateeg en verbinder. Zijn drijvende kracht is synergie op alle niveaus. Hij werkt met alle aspecten en disciplines van de architectuur. Vanuit zijn kantoor bedenkt en ontwerpt hij gebouwen, bruggen, stedelijke plannen en nog veel meer. Naast architect is Thijs Asselbergs ook actief in het onderwijs en is hij betrokken bij verschillende onderzoeken en beleidsprocessen.

logo Van Ommeren architecten (VO-A)

Van Ommeren architecten (VO-A)

VO-A is een architectenbureau dat opereert vanuit Amsterdam. Met een klein en dynamisch team streven wij naar het bouwen van een herkenbare woonomgevingen die naadloos aansluit. Voor ons is het van belang dat een woning in staat is mee te groeien met de wensen van de gebruiker. Wij innoveren door slim gebruik te maken van bestaande architectonische middelen. Partnerschappen en samenwerkingen zijn onze kern.

ENZO architectuur & interieur

Met een team van ervaren, goed opgeleide en enthousiaste mensen werken wij dagelijks aan onze missie: aangename, praktische én duurzame ontwerpen maken die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Dat begint met goed luisteren, ook naar de dromen achter de ideeën en wensen. Want een ontwerp is voor ons pas geslaagd als de opdrachtgever blij is

VLUGP

VLUGP is een buro voor stedebouw en landschapsarchitectuur. Wij maken plannen op alle schaalniveaus: van grootschalige landschaps- en stedebouwkundige plannen tot aan concrete inrichtingsplannen voor openbare en private ruimten.

Wij creëren ruimte met goede verhoudingen, een herkenbare sfeer en een aangename verblijfskwaliteit. Het is onze fascinatie om ook met gewone middelen mooie en bruikbare ontwerpen te maken. Wij werken zorgvuldig en inventief. Het totale planproces, van concept tot detail krijgt onze aandacht.