Skip to main content
Nieuws

Inloopbijeenkomst voorontwerp­bestemmingsplan, woensdag 6 april 2022

foto aanzicht woonwijk - uitzicht velden
Gepubliceerd:

Enige tijd geleden hebben wij een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de ontwikkeling “Het Nieuwe Noord”, een gedeeltelijke transformatie van het bedrijventerrein Hoofddorp-Noord. Op onder meer het voormalige AM match terrein wordt in de nabije toekomst ca. 600 appartementen gerealiseerd. Deze ontwikkeling zal bijdragen aan het gemengd woon- & werkgebied in een fijne maar vooral aantrekkelijke omgeving.

Op woensdag 6 april 2022 wordt er een vrije inloopbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst vindt plaats in het kantoor aan de Hoofdweg 581 te Hoofddorp. Voor bedrijven en omwonenden zal er een aparte bijeenkomst gehouden worden. De tijdstippen van de informatiebijeenkomsten zijn als volgt:

  • Bedrijven: 15:30 tot 17:00
  • Omwonenden of andere geïnteresseerden: 18:30 tot 20:00

Tijdens deze informatiebijeenkomst willen wij samen met de gemeente Haarlemmermeer het voorontwerpbestemmingsplan met u delen. Samen lichten wij het bestemmingsplan aan u toe. Daarnaast zullen ook de laatste relevante ontwikkelingen rondom de transformatie met u worden besproken.

U bent van harte welkom!

In verband met voorbereidingen stellen wij uw aanmelding middels het aanmeldformulier op prijs. U kunt zich vrijblijvend aanmelden op onderstaand formulier.

Wij horen ook graag van u. Heeft u nu al vragen, deel ze met ons tijdens de bijeenkomst of via het aanmeldformulier.

Tot dan!